Ilmoittautuminen

Jokainen voimistelija tulee ilmoittaa omaan ryhmäänsä Jäsentieto.fi -ilmoittautumissivuston kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan myös kauden lasku, joka lähetetään järjestelmään annettuun s-postiosoitteeseen. Tarkista siis huolella, että osoite on annettu oikein!

  • Ilmoittautumnen syyskaudelle 2018 tapahtuu 1.-13.8. (ohjeet alla).
  • Kevätkauden ilmoittautumiset avataan syyskauden päätyttyä.
  • Mikäli voimistelija ilmoittautuu ryhmään kesken kauden, ota yhteys Tanjaan (ks. ”yhteystiedot”), jotta ilmoittautuminen voidaan avata.

Ilmoittautumisohjeet

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi ja valitse alasvetolaatikosta Kuusikon Urheilijat. (Jos sivulla näkyy sisäänkirjautumiskentät, paina ”takaisin seuran valintaan”.)

2. Jos olet KuusU:lle uusi, rekisteröidy ensin, jos sinulla on KuusU:lle tunnukset, kirjaudu sisään (Huom! Jokaiselle erilliselle voimistelijalle tulee luoda oma alikäyttäjä kohdasta ”omat tiedot” -> ”luo alikäyttäjä”.)

3. Mene valikosta kohtaan ”Ilmoittautuminen” ja valitse ryhmä(t)

4. Etene seuraamalla sivun ohjeita. HUOM! Varmistathan että SÄHKÖPOSTI on annettu oikein, lasku lähetetään sinne. Tarkista myös puhelinnumero(t), sillä näihin ohjajaat lähettävät tiedotteita ja infoa liittyen treeneihin.