Ilmoittautuminen

Jokainen voimistelija tulee ilmoittaa omaan ryhmäänsä Jäsentieto.fi -ilmoittautumissivuston kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä luodaan myös kauden lasku, joka lähetetään järjestelmään annettuun s-postiosoitteeseen. Tarkista siis huolella, että osoite on annettu oikein!

Syyskausi 2019

Syyskauden 2019 ryhmät näet täällä: https://go.hoika.net/public/PublicGroups.aspx?sid=324

  • Syyskauden ilmoittautumiset alkavat elokuun alussa
  • Jälki-ilmoittautumiset 2.9.19 alkaen Kira Griguich 045-1529985
  • Syyskausi alkaa syyskuun ensimmäisenä maanataina 2.9.
  • Syksyisin myös vanhojen voimistelijoiden on ilmoittauduttava uudestaan sopivaan ryhmään.  Samat ryhmät eivät välttämättä jatka sellaisinaan ja ajat voivat vaihtua.
  • Kauden 2019-2020 ryhmät julkistetaan kesän aikana ilmoittautumisten alkuun mennessä.

Ilmoittautumisohjeet

1. Mene osoitteeseen www.jasentieto.fi ja kirjoita hakukenttään Kuusikon Urheilijat tai valitse seura alasvetolaatikosta. (Jos sivulla näkyy sisäänkirjautumiskentät, paina ”takaisin seuran valintaan”.)

2. Jos olet KuusU:lle uusi, rekisteröidy ensin, jos sinulla on KuusU:lle tunnukset, kirjaudu sisään (Huom! Jokaiselle erilliselle voimistelijalle tulee luoda oma alikäyttäjä kohdasta ”omat tiedot” -> ”luo alikäyttäjä”.)

3. Mene valikosta kohtaan ”Ilmoittautuminen” ja valitse ryhmä(t)

4. Etene seuraamalla sivun ohjeita. HUOM! Varmistathan että SÄHKÖPOSTI on annettu oikein, lasku lähetetään sinne. Tarkista myös puhelinnumero(t), sillä näihin ohjajaat lähettävät tiedotteita ja infoa liittyen treeneihin.