Harrasteryhmät ja tasot

Syksyn 2022 ryhmät näet täältä:

https://go.hoika.net/public/PublicGroups.aspx?sid=324

Lisätietoja: info@kuusikonurheilijat.fi


Taso 1

Harjoituksissa keskitytään perustaitoihin, kuten fyysiikkaan, liikkuvuuteen, motorisiin taitoihin, koordinaatioon, kehonhallintaan sekä itse liikunnan iloon. Tutustutaan kaikkiin telinevoimistelun telineisiin: permaantoon, puomiin, hyppyyn, rekkiin, nojapuihin ja renkaisiin sekä lajin oheisharjoittelu telineisiin trampoliineihin, ilmavolttirataan ja volttimonttuhin. Vahvistetaan ja ylläpidetään jo opittuja taitoja sekä opetellaan uusia temppuja. Taso 1 ryhmissä opetellaan paljon asioita leikkien ja pelien kautta. Tavoitteena on aloittaa suorittamaan Voimisteluliiton kuparimerkkiä.

Taso 2

Opetellaan ja valmistellaan vaikeampia temppuja kaikilla telinevoimistelun telineillä ja oheisharjoittelu telineillä. Vahvistetaan fyysiikkaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisesti erilaisin harjoittein ja leikkien/pelien kautta. Tavoitteena suorittaa Voimisteluliiton kuparimerkki ja aloittaa pronssimerkin suorittamista.

Taso 3

Edelleen opetellaan vaikeampia temppuja kaikilla telinevoimistelun telineillä ja oheisharjoittelu telineillä sekä ylläpidetään että vahvistetaan fysiikkaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisesti. Tavoitteena suorittaa Voimisteluliiton pronssi- ja hopeamerkki.