Harrasteryhmät ja tasot

Kevään 2023 ryhmät näet täältä:

https://go.hoika.net/public/PublicGroups.aspx?sid=324

Lisätietoja: info@kuusikonurheilijat.fi


Vanhempi-Lapsi ryhmä

Ryhmässä lapsi voimistellaan yhdessä vanhemman tai muun huoltajan kanssa, vain lapsesta maksetaan kausimaksu. Ryhmä on sekä tytöille että pojille. Ryhmässä voi aloittaa jo 1,5-2 vuotiaan kanssa. Ryhmä on lauantaina klo 10:15-11.

Erityislapset ja nuoret

Ryhmä on tarkoitettu erityislapsille/nuorille. Harjoituksissa mukana on henkilökohtainen avustaja, vanhempi tai muu huoltaja. Ryhmä on lauantaina klo 15-16.

Pojat

Pojille on tarjolla kaksi ryhmää, nuorempien 6-10 v ja vanhempien 10-15 v ryhmä. Ryhmät ovat keskiviikkoisin.

Aikuiset

Ryhmässä voimistelevat sekä miehet että naiset. Ryhmässä ei ole tasovaatimuksia, aloittelijoista voltin taitajiin.

Tytöille

Tytöille on useita ryhmiä. Ryhmät menevät iän ja tasojen 1-3 mukaan. Katso alla tasojen 1-3 kuvaukset.

Taso 1

Harjoituksissa keskitytään perustaitoihin, kuten fyysiikkaan, liikkuvuuteen, motorisiin taitoihin, koordinaatioon, kehonhallintaan sekä itse liikunnan iloon. Tutustutaan kaikkiin telinevoimistelun telineisiin: permaantoon, puomiin, hyppyyn, rekkiin, nojapuihin ja renkaisiin sekä lajin oheisharjoittelu telineisiin trampoliineihin, ilmavolttirataan ja volttimonttuhin. Vahvistetaan ja ylläpidetään jo opittuja taitoja sekä opetellaan uusia temppuja. Taso 1 ryhmissä opetellaan paljon asioita leikkien ja pelien kautta. Tavoitteena on aloittaa suorittamaan Voimisteluliiton kuparimerkkiä.

Taso 2

Opetellaan ja valmistellaan vaikeampia temppuja kaikilla telinevoimistelun telineillä ja oheisharjoittelu telineillä. Vahvistetaan fyysiikkaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisesti erilaisin harjoittein ja leikkien/pelien kautta. Tavoitteena suorittaa Voimisteluliiton kuparimerkki ja aloittaa pronssimerkin suorittamista.

Taso 3

Edelleen opetellaan vaikeampia temppuja kaikilla telinevoimistelun telineillä ja oheisharjoittelu telineillä sekä ylläpidetään että vahvistetaan fysiikkaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta monipuolisesti. Tavoitteena suorittaa Voimisteluliiton pronssi- ja hopeamerkki.