Harrastetoiminta

Hallin ovet avautuivat jälleen 1.6. alkaen. Harrasteryhmien korvaavat harjoitukset ovat alkaneet. Olemme tiedottaneet aikatauluista tarkemmin sähköpostilla! Sitoudumme noudattamaan kokoontumisrajoituksia sekä turvallisuus- ja terveysohjeita. Koko KuusUn valmennustiimi on ohjeistettu huolehtimaan hygieniasta sekä telineiden ja hallin puhtaudesta.

Hei kaikki harrasteryhmien vanhemmat sekä voimistelijat,

Kuusikon Urheilijoiden käyttämä Hakunilan kalliosuoja on suljettuna 13.5.2020 saakka COVID-19 epidemian vuoksi. Lisäksi voimassa on yli 10 hengen ryhmien kokoontumisrajoitukset. Näiden pakottavien esteiden vuoksi joudumme peruuttamaan hallilla tapahtuvat harjoitukset rajoitusten poistumiseen saakka. Keväälle suunnitellut tapahtumat (äitienpäiväjumppa sekä kevätjuhla) on myös peruttu.

Tilanne on monella lailla haastava perheille, urheiluseuroille ja koko yhteiskunnalle. Liikkumista ja sosiaalista elämää on rajoitettu, mutta haluamme ylläpitää urheilijoidemme liikkumista mahdollisuuksien mukaan. Tämä toteutetaan siten että Kuusikon Urheilijat siirtyy etävalmennukseen viikolta 15 alkaen. Näin saamme urheilijoillemme mielekästä ja tavoitteellista tekemistä kotona tässä haastavassa tilanteessa.  

Etävalmennus toteutetaan siten, että ohjaajat tekevät selkeät ja monipuoliset suunnitelmat etäharjoittelua varten ja tiedottavat niistä oman whatsapp – ryhmän kautta. Seurakoordinaattorilta (Kira Griguich, kira.griguich@gmail.com) voi tarvittaessa pyytää oman ohjaajan yhteystiedot, mikäli sellainen puuttuu. 

Etävalmennukseen kuuluu:

–       Lapsien ja nuorten motivointi liikkumaan omatoimisesti tai perheen kanssa

–       Vinkkejä ja tehtäviä monipuoliseen liikkumiseen pienessä tilassa

–       Harjoitusten toteuttaminen etäyhteyden (Zoom-yhteys, Meet -yhteys, videointi tms) kautta 1 tunnin ajan viikossa 

–       Seurantaa harjoitusten toteutumisesta.

Teemme töitä kaikkien urheilijoidemme eteen ja pyrimme luomaan etäharjoituksista mahdollisimman kattavat yhdessä kilpavalmentajien sekä seuramme päävalmentajan kanssa.

Kausimaksut

Kuusikon Urheilijat ei palauta kausimaksuja. Maksettuja kausimaksuja vastaan tarjoamme etävalmennusta, jolla korvataan osittain menetettyjä harjoituskertoja. Etävalmennuksen lisäksi tullaan järjestämään korvaavia harjoituksia hallilla sitten kun se on mahdollista. Ohjaajamme sekä hallinnon toimihenkilöt ovat töissä tilanteesta huolimatta. Olemme jo kouluttaneet ohjaajamme etäharjoittelun ohjaamiseen ja he odottavat innolla omien ryhmiensä etäharjoituksien pitämistä. 

Haluamme etävalmennuksella varmistaa jokaisen voimistelijamme monipuolisen liikkumisen. Monelle on varmasti mukavaa nähdä ryhmäkavereita sekä omaa ohjaajaa etäyhteyden kautta.Etävalmennuksessa ohjaajat pääsevät myös korjailemaan mahdollisia virheasentoja, antamaan lisävinkkejä sekä helpottamaan voimistelijoiden paluuta syksyllä jatkuvaan kauteen. Koemme etävalmennuksen erittäin tärkeäksi niin urheilijoidemme fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Suunnitelmat toiminnan normalisoituessa

Tällä hetkellä tiedämme sen, että poikkeustilanne jatkuu ainakin 13.5.2020 saakka. Katseemme on myös edennyt jo syksyyn, jolloin toivottavasti pystymme palaamaan normaaliin arkeen. Syksyn tiedotteen teemme teille heti kun tilanne alkaa selviämään.


Jaksamista ja voimia teille kaikille arjen haasteisiin! Pyydämme teiltä vanhemmilta ymmärrystä tässä poikkeustilanteessa. Seuran ehdottamien toimintatapojen keskeisenä tarkoituksena on tarjota voimistelijoille kannusteet liikkumisen jatkamiseen poikkeustilasta huolimatta samalla, kun seura pyrkii varmistamaan oman toiminnan jatkamisen edellytykset poikkeustilan päätyttyä. Tästäkin selvitään! 😊

Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos jokin mietityttää.

Ystävällisin terveisin,

Paula Lehmuskallio pj.

Kuusikon Urheilijat ry hallitus

Kira Griguich (kira.griguich@gmail.com)

Seurakoordinaattori