Tiedotteita syksy 2022

Kausitiedote syksy 2022
Tietoja ja toimintaohjeita harrasteryhmille.

Ilmoittautuminen syyskaudelle on käynnissä. Syyskaudelle ilmoittaudutaan täältä.

Jos ilmoitat lapsesi kahteen eri jumpparyhmään lisätäksesi harjoitusmääriä, ole yhteydessä laskutus(at)kuusikonurheilijat.fi. Lasku korjataan tuntiperusteiseksi. Näet tuntiperusteiset hinnat valikon kohdasta -> harrasteryhmien kausimaksut.

Kuusikon Urheilijoiden harrasteryhmien syyskausi alkaa 29.8.2022

1. Syyskauden tärkeät päivämäärät

·       Syyskausi alkaa 29.8.2022 ja loppuu joulujuhlaan 13.12.2022

·       Koulujen syyslomalla treenit normaalisti ellei ryhmän ohjaaja toisin ilmoita

·       KuusU:n perinteinen Halloween-juhla järjestetään 27.10.2022

·       Isänpäivätapahtuma järjestetään 12.11.2022

·       Joulujuhla järjestetään 13.12.2022

2. Harjoituksiin saapuminen

Ryhmän ohjaajalta saatte ulko-oven koodin, jota ei saa luovuttaa ulkopuolisille, eikä sisään saa päästää muita kuin tuttuja KuusU:laisia.

Huoltajat voivat saattaa lapset KuusU:n harjoitushalliin sisälle asti ja hakea sieltä pois.


3. Harrasteryhmien käytännöt syksyllä 2022, jos harjoituksia joudutaan perumaan ​

Syyskauteen kuuluu viidentoista harjoitusviikon harjoitukset. Mikäli valmentaja tai seura on joutunut perumaan harjoituksia kauden aikana, korvaavat harjoitukset järjestetään viikolla 50 eli 12.-17.12.2022 välisenä aikana valmentajan ilmoittamana ajankohtana tai kevätkauden 2023 aikana. Mikäli korvaavia harjoituksia ei pystyttäisi järjestämään kevätkauden aikana, palautamme osuuden kausimaksusta. Palautettava osuus vastaa niitä harjoituksia, joille ei ole pystytty järjestämään korvaavia harjoituksia. Mahdollinen kausimaksun palautus suoritetaan ensisijaisesti alennuksella seuraavan kauden kausimaksusta. Voimistelijat, jotka eivät jatka seurassa syyskaudella 2023, saavat kausimaksun palautuksen tilisiirtona pyytämällä sitä erikseen. Seuran jäsenmaksua (20€/vuosi) ei palauteta. Mikäli voimistelija jää kauden aikana pois yksittäisistä harjoituksista esimerkiksi sairastumisen tai perheen loman vuoksi, emme järjestä korvaavia harjoituksia tai palauta kausimaksua kyseisten harjoitusten osalta.

Jos korvauskäytännöistä tai ilmoittautumisista herää kysymyksiä, lisätietoja saa osoitteesta info(at)kuusikonurheilijat.fi

Tervetuloa mukaan kokemaan iloa ja oppimisen elämyksiä telinevoimistelun parissa!

Ystävällisin terveisin,

Kuusikon Urheilijat