Kausitiedote

Tietoja ja toimintaohjeita harrasteryhmille – syksy 2020

Kuusikon Urheilijoiden syyskausi alkaa maanantaina 31.8.2020 täysin voimin. Tästä tiedotteesta löytyy tärkeää tietoa ja päivämääriä kevätkauden harjoituksiin liittyen, sekä käytännöt, joilla estetään koronaviruksen leviämistä harjoittelussa.

1. Seurakoordinaattorin uudet yhteystiedot

Kira Griguich uusi puh.nro: 040 215 7008 sekä sähköposti: kira@kuusikonurheilijat.fi

Harjoituksia ja ryhmiä koskevat yhteydenotot sähköpostitse tai puhelimitse klo 10–14 välillä. Muina aikoina kiireellisissä asioissa ota yhteyttä tekstiviestitse. Laskutusasioissa ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen: laskutus@kuusikonurheilijat.fi (pyrimme vastaamaan kolmen arkipäivän kuluessa)

2. Ovikoodit

Harjoitukset pidetään Hakunilan Kalliosuojassa (Harmotie 1, Vantaa). Kalliosuojaan pääsee sisään näppäilemällä ulko-oven vasemmalla puolella olevaan lukijaan nelinumeroisen koodin + hashtagin (#). Ovikoodit jaetaan ryhmäkohtaisesti kuluvan viikon aikana. Huolehdittehan, etteivät koodit joudu vääriin käsiin!

3. Syyskauden tapahtumat ja tärkeät päivämäärät

– Ke 28.10. Perinteinen Halloween -juhla klo 18–20

– La 31.10. EI HARJOITUKSIA

– La 7.11. Isänpäiväjumppa klo 12–14

– Su 6.12. EI HARJOITUKSIA

– Pe 11.12. KuusU:n Joulujuhla alkaen klo 18.30

4. Koronaviruksen leviämisen estäminen harjoittelussa

Kuusikon Urheilijat noudattaa Suomen Voimisteluliiton ja Olympiakomitean suosituksia harjoitusten järjestämisessä. Voimistelijoita pyydetään noudattamaan THL:n ohjeita. Alla lisäksi tärkeitä ohjeita ja käytäntöjä liittyen harjoituksiin.

– Harjoituksiin ei voi osallistua sairaana, tai jos voimistelijan lähipiirissä on koronaepäily.

– Ennen voimistelusaliin tuloa kädet tulee pestä ja käsidesin käyttö on suositeltavaa.

o Käsihygienia on erittäin tärkeää sillä monet voimistelusalin laitteet eivät kestä desinfiointiainetta.

– Tarvittaessa vanhempi tai muu huoltaja voivat saattaa voimistelijan Hakunilan kalliosuojaan harjoitustiloihin. Ylimääräisten henkilöiden tulo harjoitustiloihin ei ole suotavaa (kaverit, sisarukset jne.).

– Välttämättömissä tilanteissa saliin voi jäädä seuraamaan harjoitusta. Tästä on sovittava ryhmän ohjaajan kanssa jokaisella harjoituskerralla erikseen.

– Tiloista poistutaan reippaasti, jotta vältetään ruuhkat.

– Hallilla oleskelu ja syöminen on kielletty.

Mikäli harjoituksia ei voida pitää suunnitellusti KuusU:n tiloissa julkishallinnon antamien määräysten vuoksi, pyrimme järjestämään korvaavia harjoituksia. Korvaavat harjoitukset pidetään joko etäyhteyden avulla, tai KuusU:n tiloissa silloin, kun määräykset sen mahdollistavat. Mikäli kaikkia korvaavia harjoituksia ei voida järjestää, hyvitämme kausimaksusta näitä vastaavan osuuden. HUOM. Jäsenmaksua ei palauteta.

Ystävällisin terveisin,

Kuusikon Urheilijoiden hallitus ja seurakoordinaattori Kira Griguich