Työpaikat

Rekrytointi-ilmoitus joulukuu 2021: Kilparyhmien valmentaja sekä Harrasteryhmien ohjaaja

  1. KuusU etsii valmentajatiimiinsä tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmien valmentajaa 

Vantaalainen telinevoimisteluseura Kuusikon Urheilijat ry (KuusU) etsii valmentajaa täydentämään tyttöjen kilparyhmien valmentajatiimiä nykyisten vähentäessä valmennustunteja työn ja opiskelujen myötä. Tarve uudelle valmentajalle on heti tammikuun alussa.

Kilparyhmän valmentajan tehtävänkuva muokataan vastaamaan valmentajan kokemusta ja osaamista. Syyskaudella seura tarjoaa ensisijaisesti tuntitöitä, yhteensä noin 5-15 tuntia viikossa minimissään 2-3 päivänä viikossa. Sopivan kandidaatin löytyessä voidaan onnistuneen kokeilujakson jälkeen neuvotella mahdollisesta merkittävämmästä roolista ja suuremmista tuntimääristä. Työaika sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. 

Hakijan kokemuksesta riippuen tarjolla on kilpauransa alkutaipaleella olevien voimistelijoiden valmennusta (B-, C- ja D-luokat) aina naisten ja tyttöjen Voimisteluliiton valmennusryhmissä voimistelevien urheilijoiden valmennukseen asti. 

KuusU on pieni mutta pippurinen voimisteluseura, joka harjoittelee omassa telinesalissaan Vantaan Hakunilassa (Harmotie 1, Vantaa). Valmennustiimiin soveltuu parhaiten positiivisen ja kannustavan valmennusotteen omaava, energinen ja innostava tiimipelaaja. Etsimme työkaveria, jolla on intoa ja kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan tukeakseen valmennettaviensa kehittymistä. Toivoisimme joukkoomme työkaverin, jolle tärkeää on hyvän yhteishengen luominen ja ylläpitäminen kaikkien seuramme toimintaan osallistuvien kesken.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t osoitteeseen sari@kuusikonurheilijat.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Lehmuskallio, email sari@kuusikonurheilijat.fi ja puh. 050-458 9251.

2. KuusU etsii uusia ohjaajia tyttöjen ja poikien telinevoimistelun harrasteryhmille 

Vantaalainen telinevoimisteluseura Kuusikon Urheilijat (KuusU) etsii uusia innostuneita ohjaajia tyttöjen ja poikien harrasteryhmille. Tarve uusille ohjaajille on heti tammikuun alussa.

Seura tarjoaa ohjaajille tuntitöitä niin, että nyt rekrytoitavien ohjaajien tehtävät jatkuvat ainakin kevään 2022 loppuun, minkä jälkeen jatkosta kesäloman jälkeen syyskaudella sovitaan erikseen. Työaika sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin, mahdollisesti myös lauantaille. Valmennuspäivät ja viikkotuntimäärät sovitaan yksilöllisesti tehtävään valittujen henkilöiden kanssa.

Harrasteryhmien ohjaajilla tulisi olla jonkin verran kokemusta lasten ohjaamisesta sekä heidän kanssaan liikkumisesta. Varsinaista telinevoimistelu- tai liikunnanohjaajan taustaa ei vaadita, vaikka nämä ovatkin hakijalle plussaa. ​Tehtävä soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi liikunta-alan opiskelijoille tai aiemmin itse voimistelleille tai tavoitteellisesti muuten liikkuneille nuorille ja aikuisille.

KuusU on pieni mutta pippurinen voimisteluseura, joka harjoittelee omassa telinesalissaan Vantaan Hakunilassa (Harmotie 1, Vantaa). KuusU:n tilat tarjoavat mielikuvitusta ruokkivat puitteet erilaisten temppuratojen rakentamiseen ja monipuoliseen liikkumiseen. Seuran ohjaajatiimiin soveltuu parhaiten positiivisen ja kannustavan otteen omaava, energinen ja innostava tiimipelaaja. Toivoisimme joukkoomme työkavereita, joille tärkeää on hyvän yhteishengen luominen ja ylläpitäminen kaikkien seuramme toimintaan osallistuvien kesken.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t osoitteeseen sari@kuusikonurheilijat.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Lehmuskallio, email. sari@kuusikonurheilijat.fi ja puh. 050-458 9251.