Työpaikat

Rekrytointi-ilmoitus syyskuu 2021

KuusU etsii valmentajatiimiinsä tyttöjen telinevoimistelun kilparyhmien valmentajaa 

Vantaalainen telinevoimisteluseura Kuusikon Urheilijat ry (KuusU) etsii valmentajaa täydentämään tyttöjen kilparyhmien valmentajatiimiä nykyisten vähentäessä valmennustunteja työn ja opiskelujen myötä. Tarve uudelle valmentajalle on saman tien, aloitus mieluusti vielä syyskuun aikana.

Kilparyhmän valmentajan tehtävänkuva muokataan vastaamaan valmentajan kokemusta ja osaamista. Syyskaudella seura tarjoaa ensisijaisesti tuntitöitä, yhteensä noin 5-15 tuntia viikossa minimissään 2-3 päivänä viikossa. Sopivan kandidaatin löytyessä voidaan onnistuneen kokeilujakson jälkeen neuvotella mahdollisesta merkittävämmästä roolista ja suuremmista tuntimääristä. Työaika sijoittuu pääasiassa arki-iltoihin sekä viikonloppuihin. 

Hakijan kokemuksesta riippuen tarjolla on kilpauransa alkutaipaleella olevien voimistelijoiden valmennusta (B-, C- ja D-luokat) aina naisten ja tyttöjen Voimisteluliiton valmennusryhmissä voimistelevien urheilijoiden valmennukseen asti. 

KuusU on pieni mutta pippurinen voimisteluseura, joka harjoittelee omassa telinesalissaan Vantaan Hakunilassa (Harmotie 1, Vantaa). Valmennustiimiin soveltuu parhaiten positiivisen ja kannustavan valmennusotteen omaava, energinen ja innostava tiimipelaaja. Etsimme työkaveria, jolla on intoa ja kiinnostusta kehittää omaa osaamistaan tukeakseen valmennettaviensa kehittymistä. Toivoisimme joukkoomme työkaverin, jolle tärkeää on hyvän yhteishengen luominen ja ylläpitäminen kaikkien seuramme toimintaan osallistuvien kesken.

Toivomme vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t mahdollisimman pian, viimeistään 30.9.2021 mennessä osoitteeseen kira@kuusikonurheilijat.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Kira Griguich, email kira@kuusikonurheilijat.fi ja puh. 040-215 7008 (arkisin klo 10-14).